Ναύπακτος: Θεατρικές Παραστάσεις από Παιδιά & Εφήβους

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Διοργάνωση Θεατρικών Παραστάσεων από Παιδιά & Εφήβους

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ναυπακτίας & Δωρίδας και η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας-Παράρτημα Ναυπακτίας & Δωρίδας σε συνεργασία με το τμήμα εφήβων και το παιδικό τμήμα του Θεατρικού Εργαστηρίου της Ειρήνης Ευαγγελάτου διοργανώνουν θεατρική βραδιά την Κυριακή 26/4/2015 για την ενίσχυση του Κοινωνικού Φροντιστηρίου και Παντοπωλείου του Εργατικού Κέντρου .

Στο πρώτο μέρος το τμήμα εφήβων θα παρουσιάσει την παράσταση μαύρου θεάτρου «ΣΚΟΥΠΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ …ΓΥΡΙΖΕΙ». Στο δεύτερο μέρος το παιδικό τμήμα θα παρουσιάσει την παράσταση «Το χωριό του Όλοι μαζί» του συγγραφέα Σωκράτη Ματζουράνη, εκδόσεις ΚΑΜΠΥΛΗ. Τόσο ο ίδιος ο συγγραφέας όσο και ο εκδότης θα τιμήσουν με την παρουσία τους τη θεατρική βραδιά.

Καλούμε τους συμπολίτες μας να τιμήσουν με την παρουσία τους τις προσπάθειες των παιδιών. Η θεατρική βραδιά θα υλοποιηθεί στην Παπαχαραλάμπειο αίθουσα , την Κυριακή 26/4/2015 και ώρα 6 το απόγευμα. Η γενική είσοδος είναι 3 ευρώ.

Το ΕΚΝΔ στηρίζει έμπρακτα τις δράσεις πολιτισμού, ειδικά όταν αυτές υλοποιούνται από τη νέα γενιά, συμβάλλοντας έτσι στη διαμόρφωση ελεύθερα σκεπτόμενων ανθρώπων.