Ναύπακτος: Πράξη Αλληλεγγύης η ανταπόκριση στο Χριστουγεννιάτικο Δέντρο από κουτιά γάλακτος

Το Εργατικό Κέντρο Ναυπακτίας & Δωρίδας, ο Εμπορικός Σύλλογος Ναυπάκτου  και το Παράρτημα της Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας ευχαριστούν θερμά τους συμπολίτες μας για την συγκινητική ανταπόκρισή τους στη δημιουργία του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου από κουτιά γάλακτος που πραγματοποιήθηκε στις 23 Δεκεμβρίου στην Κεντρική Πλατεία.

Η πρωτοβουλία διοργανώθηκε για 3η συνεχόμενη χρονιά και ξεπέρασε κάθε προσδοκία σε ό,τι αφορά τη συμμετοχή, αφού συγκεντρώθηκαν συνολικά 1505 κουτιά γάλα.

Η μεγάλη προσέλευση του κόσμου αποδεικνύει ότι η ανθρώπινη αλληλεγγύη πάντα υπάρχει και εκδηλώνεται απλόχερα, ειδικά όταν πρόκειται για παιδιά.

Στη δημιουργία του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου συνέβαλαν με το δικό τους κουτί γάλα ο Δήμαρχος Ναυπακτίας κ. Λουκόπουλος Παναγιώτης, ο πρώην Δήμαρχος  κ. Μπουλές Ιωάννης, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών κ. Δαβανέλλος Θέμης και ο πρόεδρος της Τ.Ο. της Ν.Δ. κ. Τσερπέλης Νικόλαος, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά.

Φέτος, το  Χριστουγεννιάτικο Δέντρο, φωτίστηκε στις  23/12 στις 18:00 ακριβώς, στέλνοντας ένα φωτεινό μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας στην ταλαιπωρημένη κοινωνία μας.

Ευχαριστούμε ολόψυχα τους πολίτες και τις επιχειρήσεις που βοήθησαν στην πρωτοβουλία αυτή.

Ευχόμαστε σε όλο τον κόσμο και ιδιαίτερα στα παιδιά Χρόνια Πολλά, Καλές Γιορτές με Υγεία, Πίστη & Αισιοδοξία!

[cycloneslider id=”nafpaktos-praxi-allilengiis-i-antapokrisi-sto-christougenniatiko-dentro-apo-koutia-galaktos”]