Ναύπακτος: Όσπρια-Ανακύκλωση Λαδιού

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Ε.Κ.Ν.Δ. και η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας-Παράρτημα Ναυπακτίας & Δωρίδας σε συνεργασία με το Δήμο Δωρίδας  στο πλαίσιο της διάθεσης προϊόντων «Χωρίς Μεσάζοντες» προγραμματίζουν την παραγγελία όσπριων  από την περιοχή των Φαρσάλων.

Η νέα πρωτοβουλία αφορά στην προμήθεια όσπριων (φασόλια, ρεβίθια, φακές, γίγαντες ) από Ομάδα Παραγωγών Ζωοδόχου Πηγής  Φαρσάλων.

Η τιμή διάθεσης είναι:

Φακές  1,66 ευρώ / κιλό  και θα διατίθεται  σε συσκευασία των 3 κιλών

Φασόλια, ρεβίθια  2,00 ευρώ /κιλό και θα διατίθεται σε συσκευασία των 2,5 κιλών

Γίγαντες 3,85 ευρώ/ κιλό και θα διατίθεται σε συσκευασία των 2,600 κιλών

Οι συμπολίτες μας που επιθυμούν να παραγγείλουν όσπρια, μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία του Ε.Κ.Ν.Δ. (Αποκαύκου 16, τηλ. 26340.29614 email: eknd@otenet.gr ), ώρες 9.00 το πρωί με 13:30  το μεσημέρι   μέχρι τη συμπλήρωση της ποσότητας που έχει συμφωνηθεί με τους παραγωγούς.

Επίσης, τις ίδιες ημέρες και ώρες θα πραγματοποιείται συγκέντρωση μεταχειρισμένων τηγανελαίων με σκοπό την ανακύκλωσή τους. Τα έσοδα από την ανακύκλωση θα διατεθούν για την προμήθεια πετρελαίου θέρμανσης για τα σχολεία της περιοχής μας.

Το Ε.Κ.Ν.Δ. αφουγκράζεται τις ανάγκες της κοινωνίας και κάνει πράξη τις πρωτοβουλίες αλληλεγγύης και στήριξης της συνοχής της κοινωνίας.

[cycloneslider id=”nafpaktos-ospria-anakiklosi-ladiou”]