Ναύπακτος: Καμπάνια συγκέντρωσης τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες στο Κομπάνι Συρίας

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Συλλογή ανθρωπιστικής βοήθειας για το Κομπάνι

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ναυπακτίας & Δωρίδας σε συνεργασία με το Δήμο Ναυπακτίας συμμετέχουν σε αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στους 200.000 πρόσφυγες του Κομπάνι.

Η πρωτοβουλία αυτή γίνεται σε συνεργασία με το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Αθήνας, ενώ η αποστολή αναμένεται να ξεκινήσει αύριο  Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014 για την Αθήνα.

Το ΕΚΝΔ και ο Δήμος Ναυπακτίας το προηγούμενο διάστημα συγκέντρωσαν   από προσφορές συμπολιτών μας της περιοχής μας τρόφιμα μακράς διάρκειας, φάρμακα, ρούχα  και είδη προσωπικής υγιεινής,  γεμίζοντας ένα φορτηγό με ανθρωπιστική βοήθεια.

Το Ε.Κ.Ν.Δ.  ευχαριστεί θερμά τους συμπολίτες μας και το Δήμο Ναυπακτίας, οι οποίοι συνέβαλαν με την προσφορά αγαθών στην πρωτοβουλία ανακούφισης του δοκιμαζόμενου λαού του Κομπάνι.

Επίσης ευχαριστούμε τη «ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε.» για τη δωρεάν διέλευση της αποστολής  και την εταιρεία «ΚΩΣΤΙΝΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ»  για τη διάθεση φορτηγού για τη μεταφορά της ανθρωπιστικής βοήθειας στην Αθήνα.

Οι πρωτοβουλίες αλληλεγγύης και έμπρακτης συμπαράστασης προς τους συνανθρώπους που αντιμετωπίζουν πρόβλημα, ειδικά όταν αφορούν πρόσφυγες από εμπόλεμες περιοχές, είναι στις προτεραιότητες του Ε.Κ.Ν.Δ.