Ναυπακτος: Υλοποίηση Θεατρικής Παράστασης “Χαίρε…Υπουργέ!”

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Παρουσιάστηκε με μεγάλη επιτυχία η Θεατρική Παράσταση “Χαίρε… Υπουργέ!”

Την Παρασκευή 22/7/2016 το βράδυ παρουσιάστηκε με μεγάλη επιτυχία στον Κήπο Ξενία η πολιτική κωμωδία “Χαίρε… Υπουργέ!!!” του Eric Idle.

Η διαχρονική επικαιρότητα του θεατρικού έργου, ο κυνισμός των κειμένων, αλλά και οι γλαφυρές ερμηνείες των ηθοποιών βρήκαν μεγάλη ανταπόκριση στο κοινό, αφού μέσα από το έργο μπορούσε κανείς να αναγνωρίσει παρόμοιες πολιτικές συνθήκες στη σημερινή Ελλάδα.

Η θεατρική παράσταση διοργανώθηκε από το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ναυπακτίας & Δωρίδας και την  Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας – Παράρτημα Ναυπακτίας & Δωρίδας σε συνεργασία με το Θεατρικό Εργαστήρι της Ειρήνης Ευαγγελάτου, στο πλαίσιο της οικονομικής ενίσχυσης του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, το οποίο υλοποιήθηκε με επιτυχία φέτος για 4η συνεχόμενη χρονιά, παρέχοντας δωρεάν ενισχυτική διδασκαλία σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου οικογενειών που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες.

Η συμμετοχή του κόσμου ξεπέρασε τις προσδοκίες, επιβεβαιώνοντας για μία ακόμη φορά ότι οι δράσεις αλληλεγγύης σε μία κοινωνία, ο πολιτισμός και η παιδεία είναι έννοιες αλληλένδετες.

Ευχαριστούμε τους πολίτες της Ναυπάκτου για την θερμή υποστήριξή τους όλα αυτά τα χρόνια στις πρωτοβουλίες του ΕΚΝΔ και της ΕΕΚΕ Ν&Δ.

Παράλληλα, σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων 1ης ΓΕΝ Αιτωλοακαρνανίας, κατά τη διάρκεια της παράστασης έλαβε χώρα συλλογή από πλαστικά καπάκια, μεταχειρισμένα μαγειρικά έλαια, ηλεκτρικές συσκευές και μπαταρίες προς ανακύκλωση.

Η επιτυχία της θεατρικής παράστασης, δίνουν τη δυνατότητα στο ΕΚΝΔ και την ΕΕΚΕ να συνεχίσουν τις δράσεις αλληλεγγύης συνδυάζοντας την παιδεία, με τον πολιτισμό και την προστασία του περιβάλλοντος.

Ε.Κ.Ν.Δ. – ΕΕΚΕ Παράρτημα Ν&Δ

[cycloneslider id=”nafpaktos-ilopiisi-theatrikis-parastasis-chere-ipourge”]