Ναύπακτος: Επιτυχόντες Κοινωνικού Φροντιστηρίου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε συνέχεια της ανακοίνωσης των βάσεων εισαγωγής σε ΑΕΙ και ΤΕΙ, με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε την επιτυχία 10 μαθητών της Γ΄ Λυκείου από το 2ο κύκλο του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, οι οποίοι εισάγονται σε σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Πρέπει να αναφέρουμε ότι η επιτυχία αυτή οφείλεται στους εθελοντές καθηγητές του Κοινωνικού Φροντιστηρίου και βεβαίως στα ίδια τα παιδιά, τα οποία αξιοποίησαν την υποστήριξη των καθηγητών με τον καλύτερο τρόπο.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους! Ευχόμαστε στα παιδιά καλή πρόοδο!

Τέλος, το Ε.Κ.Ν.Δ. και η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας-Παράρτημα Ναυπακτίας & Δωρίδας σε συνεργασία με την Α΄ ΕΛΜΕ σύντομα θα ανακοινώσουν την έναρξη του 3ου Κοινωνικού Φροντιστηρίου για το σχολικό έτος 2014-2015 παρέχοντας δωρεάν ενισχυτική διδασκαλία σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου οικογενειών που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες.

Στο πλαίσιο αυτό καλούμε όσους εκπαιδευτικούς ή φοιτητές επιθυμούν να προσφέρουν εθελοντικά εκπαιδευτικό έργο στο Κοινωνικό Φροντιστήριο να το δηλώσουν στη γραμματεία του Ε.Κ.Ν.Δ.

Οι επιτυχίες αυτές ενδυναμώνουν την προσπάθεια του Ε.Κ.Ν.Δ. για πρωτοβουλίες αλληλεγγύης δίνοντας προτεραιότητα και στήριξη σε αυτούς που ανήκει το μέλλον, στη μαθητιώσα νεολαία μας.