Ναύπακτος: Έναρξη Κοινωνικού Φροντιστηρίου Σχολικού Έτους 2013-2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Το Ε.Κ.Ν.Δ. και η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας-Παράρτημα Ναυπακτίας & Δωρίδας σε συνεργασία με την Α΄ ΕΛΜΕ ανακοινώνουν την έναρξη του Κοινωνικού Φροντιστηρίου για το σχολικό έτος 2013-2014 παρέχοντας δωρεάν ενισχυτική διδασκαλία σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου οικογενειών που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες.

Καλούμε όλους τους καθηγητές (άνεργοι, εργαζόμενοι, όλων των ειδικοτήτων), οι οποίοι επιθυμούν να πλαισιώσουν και να στηρίξουν την προσπάθεια που γίνεται να δηλώσουν την πρόθεσή τους στα γραφεία του Ε.Κ.Ν.Δ.

Επίσης, καλούμε τους μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου που επιθυμούν να συμμετέχουν στο Κοινωνικό Φροντιστήριο για το νέο σχολικό έτος να δηλώσουν συμμετοχή στα γραφεία του Ε.Κ.Ν.Δ., ώστε να συγκροτηθούν τα νέα τμήματα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά το περασμένο σχολικό έτος μαθητές της Γ΄Λυκείου, οι οποίοι είχαν και τη στήριξη του Κοινωνικού Φροντιστηρίου πέτυχαν την εισαγωγή τους σε σχολές της Γ΄βάθμιας εκπαίδευσης.

Το Ε.Κ.Ν.Δ. συνεχίζει τις πρωτοβουλίες αλληλεγγύης δίνοντας προτεραιότητα και στήριξη σε αυτούς που ανήκει το μέλλον, στη μαθητιώσα νεολαία μας.

FRONTISTHRIO