Ναύπακτος: Έναρξη 4ου Κοινωνικού Φροντιστηρίου

Το Ε.Κ.Ν.Δ. και η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας-Παράρτημα Ναυπακτίας & Δωρίδας με την υποστήριξη της  Α΄ ΕΛΜΕ ανακοινώσουν την έναρξη του 4ου Κοινωνικού Φροντιστηρίου για το σχολικό έτος 2015-2016 παρέχοντας δωρεάν ενισχυτική διδασκαλία σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου οικογενειών που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες.

Στο πλαίσιο αυτό καλούμε όσους εκπαιδευτικούς ή φοιτητές επιθυμούν να προσφέρουν εθελοντικά εκπαιδευτικό  έργο στις Δομές του Ε.Κ.Ν.Δ. να το δηλώσουν στη γραμματεία του Ε.Κ.Ν.Δ. τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 9:00 – 13:00.

Επίσης, καλούμε τους γονείς, οι οποίοι επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή για τα παιδιά τους στο Κοινωνικό Φροντιστήριο, να έρθουν σε επαφή με τη γραμματεία του Ε.Κ.Ν.Δ., προκειμένου να λάβουν πληροφορίες για τις προϋποθέσεις συμμετοχής.

Τέλος, σε συνέχεια της ανακοίνωσης των βάσεων εισαγωγής σε ΑΕΙ και ΤΕΙ, με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε την επιτυχία 9 μαθητών της Γ’ Λυκείου από τον 3ο κύκλο του Κοινωνικού Φροντιστηρίου (σχολικό έτος 2014-2015), οι οποίοι εισάγονται σε σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Η επιτυχία αυτή οφείλεται πρώτα και κύρια στην σκληρή δουλειά των παιδιών και βεβαίως, στους εθελοντές καθηγητές του Κοινωνικού Φροντιστηρίου χωρίς την υποστήριξη των οποίων δεν θα ήταν εφικτό το αποτέλεσμα αυτό.

Ευχόμαστε καλή πρόοδο σε όλα τα παιδιά!

Το Ε.Κ.Ν.Δ. επενδύει στη μαθητική νεολαία, στην οποία ανήκει το μέλλον, με έμπρακτες δράσεις υποστήριξης.