Ναύπακτος: Εκστρατεία «Έλα στη θέση τους»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Εκστρατεία «Έλα στη θέση τους»

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ναυπακτίας & Δωρίδας και η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας – Παράρτημα Ναυπακτίας – Δωρίδας στηρίζουν από κοινού την πρωτοβουλία των Εργατοϋπαλληλικών Κέντρων Θεσσαλονίκης, Αθήνας, Πάτρας, Βόλου και της Π.Ο.Ε.Ε.Π, που ξεκίνησαν πανελλαδική εκστρατεία διαμαρτυρίας και συλλογής υπογραφών, με σκοπό την ανάδειξη και εν τέλει την αναστροφή της αντεργατικής – αντιαναπτυξιακής πολιτικής της πολυεθνικής εταιρείας Coca Cola Τρία Έψιλον.

Η εκστρατεία, η οποία θα διαρκέσει όσο χρειαστεί, διεξάγεται διαδικτυακά μέσα από την ανεξάρτητη ιστοσελίδα διεξαγωγής ηλεκτρονικών ψηφοφοριών, με την επωνυμία και στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

http://www.elastithesitous.gr

Όταν οι υπογραφές ξεπεράσουν τις 100.000 σε Εθνικό Επίπεδο, οι φορείς που διοργανώνουν τη διαδικτυακή εκστρατεία, θα παραδώσουν απευθείας τις υπογραφές στη Διοίκηση της Coca Cola 3E και στην Κυβέρνηση.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους, να υπογράψουν στο διαδικτυακό ψήφισμα –καταγγελία ενάντια στην πολιτική της COCA COLA 3E.

Υπέγραψε τώρα το ψήφισμα και διέδωσε  το παντού.

Ας βάλουμε κόκκινη γραμμή ακριβώς εδώ και ας δημιουργήσουμε ένα κύμα  διαμαρτυρίας τόσο μαζικό ώστε να μην είναι δυνατόν να αγνοηθεί.