Ναύπακτος: Λήξη Κοινωνικού Φροντιστηρίου σχολικού έτους 2017-2018

Με την ευκαιρία της λήξης του σχολικού έτους 2017-2018, την Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018, στη Ναύπακτο, πραγματοποιήθηκε από το ΕΚΝΔ και το παράρτημα της Ε.Ε.Κ.Ε. συνάντηση με τους εθελοντές καθηγητές του Κοινωνικού Φροντιστηρίου προκειμένου να εκφραστούν οι ευχαριστίες για την εθελοντική τους προσφορά.

Κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς πραγματοποιήθηκαν συνολικά πάνω από 1560 ώρες μαθημάτων Φιλολογικών, Φυσικής, Χημείας, Μαθηματικών, Οικονομίας, Βιολογίας, Αγγλικών κ.ά. τις οποίες παρακολούθησαν συνολικά 67 μαθητές μέσης εκπαίδευσης με την εθελοντική προσφορά 24  καθηγητών.

Η συνάντηση αυτή αποτελεί ελάχιστη ένδειξη αναγνώρισης της ανιδιοτελούς προσφοράς των εθελοντών καθηγητών προς τις οικογένειες των συνανθρώπων μας που πλήττονται από τις δεινές συνθήκες που επικρατούν στη χώρα μας.

Τους ευχαριστούμε θερμά για την έμπρακτη στάση αλληλεγγύης τους.

Ελπίζουμε οι συνθήκες να επιτρέψουν και στο μέλλον τη συνέχιση του θεσμού αυτού, ο οποίος έχει βρει ανταπόκριση στην τοπική κοινωνία και αποτελεί έμπρακτη πράξη αλληλεγγύης και ανακούφισης προς τους συμπολίτες μας.

Ε.Κ.Ν.Δ. – Ε.Ε.Κ.Ε. Παράρτημα Ν&Δ