Δράμα: Με επιτυχία στέφθηκε η εκδήλωση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Δράμας και της Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας – Τοπικό Παράρτημα Δράμας για την Παγκόσμια Ημέρα Καταναλωτή

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Δράμας και η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας – Τοπικό Παράρτημα Δράμας, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την Παγκόσμια Ημέρα του Καταναλωτή πραγματοποίησαν εκδήλωση, την Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017 και ώρα 18.00, στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Δημαρχείου Δράμας, με θέμα:

«Αγωγή Καταναλωτή: Η ενέργεια της κατανάλωσης και η κατανάλωση της ενέργειας»

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν, οι προκλήσεις των ευρωπαϊκών στόχων για την κατανάλωση ενέργειας, η σημασία των εθνικών μέτρων για τους Έλληνες καταναλωτές και η ενεργειακή εξοικονόμηση μέσω της αναβάθμισης δημοσίων και ιδιωτικών κτιριακών εγκαταστάσεων, παρατέθηκαν στοιχεία της έρευνας για την κατανάλωση ενέργειας στα νοικοκυριά που διενήργησε η ΕΛΣΤΑΤ και παρουσιάστηκε ο ελληνικός κόμβος για την ενεργειακή απόδοση των κτιριακών εγκαταστάσεων.

Την ίδια ημέρα πραγματοποιήθηκε Έκθεση Ζωγραφικής σε Αίθουσα του Δημαρχείου Δράμας, όπου εκτέθηκαν τα αριστουργήματα των μικρών ζωγράφων της πόλης μας που ζωγράφισαν με θέμα την ενέργεια!

Θερμές ευχαριστίες για τη συμβολή του στον Διευθυντή της Α’ βάθμιας εκπαίδευσης Δράμας, κ. Ανδρέα Σαλπιγγίδη, και για τη συμμετοχή τους στους Διευθυντές, τους Εκπαιδευτικούς και τους μαθητές της Ε’ και Στ’ Δημοτικού των σχολείων Δράμας:  Καλλιφύτου, Εξαθέσιο Μαυροβάτου-Νέας Σεβάστειας, 5ο, 6ο, 7ο, 8ο, 11ο, 14ο.

Όλοι οι μαθητές έλαβαν βραβείο καθώς και αναμνηστικό δώρο. Το  8ο Δημοτικό Σχολείο Δράμας βραβεύτηκε με ένα ηλεκτρονικό υπολογιστή – δωρεά του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Δράμας.

Στην εκδήλωση, παραβρέθηκε και απηύθυνε χαιρετισμό, ο αντιδήμαρχος Δράμας κ. Άγγελος Σολάκης, ως εκπρόσωπος του Δημάρχου Δράμας, ενώ χαιρετισμό έστειλε και η βουλευτής Δράμας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, κα Χαρά Κεφαλίδου.

Η     Δ Ι Ο Ι Κ Η Σ Η

[cycloneslider id=”drama-me-epitichia-stefthike-i-ekdilosi-tou-ergatoipallilikou-kentrou-dramas-ke-tis-enosis-ergazomenon-katanaloton-elladas-topiko-parartima-dramas-gia-tin-pagkosmia-imera-katanaloti-2″]