Το νέο χαράτσι της ΔΕΗ στα… μουλωχτά!!!

timthumb

Ετοιμάζουν χαράτσι της ΔΕΗ στα μουλωχτά… για τα κλειστά διαμερίσματα… Για “νέα επιδρομή στις ρηχές τσέπες των καταναλωτών” κάνει λόγο η Ένωση
Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδος, αναφέροντας, πως το να πληρώνουν οι ιδιοκτήτες για κλειστά σπίτια και εξοχικά “πλαφόν κατανάλωσης για 800 κιλοβατώρες“, ακόμα και αν δεν το έχουν κάψει, αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία.

Σύμφωνα με το enet.gr, η ένωση εργαζομένων καταναλωτών Ελλάδας, που ζητάει να μην προχωρήσει το συγκεκριμένο σχέδιο. Όπως τονίζει με αγανάκτηση:

“Στα μουλωχτά σχεδιάζουν και πάνε να περάσουν αυξήσεις στα τιμολόγια οικιακού ρεύματος για όσους έχουν κλειστά σπίτια ή εξοχικές κατοικίες.

Για τις κατηγορίες αυτές ιδιοκτητών και καταναλωτών ηλεκτρικού ρεύματος, οι “εμπνευστές” του χαρατσιού του υπουργείου Περιβάλλοντος (ΥΠΕΚΑ) και της ΔΕΗ, σχεδιάζουν να πληρώνουν για 800 κιλοβατώρες, τις καίνε δεν τις καίνε!

Σε ποια χώρα του κόσμου άραγε, επιβάλλονται τέτοιες τιμολογιακές πολιτικές; Μια τέτοια απόφαση θα είναι πέρα για πέρα παράνομη και φυσικά ληστρική. Τους καλούμε, να μη το αποφασίσουν!”.

Πάντως με αυτά και μ” αυτά έχουν καταφέρει να μας πιάνει ηλεκτροπληξία στο άκουσμα και μόνο της λέξης… ΔΕΗ, που να ανοίξεις και τον λογαριασμό εκεί παθαίνεις και ηλεκτροπληξία και απογείωση, 2 σε 1!!!