Πρωτοβουλία κoινωνικής αλληλεγγύης στη Ναύπακτο για «δέντρο με κουτιά από γάλα»

Αν η αλληλεγγύη αποτελεί από μόνη της αξία, η συνέχεια και η διάρκειά της στο χρόνο, την κάνει ακόμα πιό πολύτιμη. Αυτό χαρακτηρίζει την πρωτοβουλία που θα εξελιχθεί για άλλη μία χρονιά στη Ναύπακτο.

Οι συνδιοργανωτές αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους: «Το Εργατικό Κέντρο, ο Εμπορικός Σύλλογος και το Παράρτημα της Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας καλούν τους συμπολίτες μας να βοηθήσουν στη δημιουργία του πιο όμορφου Χριστουγεννιάτικου δέντρου με κουτιά από γάλα για 3η συνεχή χρονιά.

Όπως και τις προηγούμενες 2 χρονιές, η πρωτοβουλία αυτή σκοπό έχει να προσφέρει, ως ελάχιστη χειρονομία ανθρώπινης αλληλεγγύης, ένα ποτήρι ζεστό γάλα στα παιδιά που το έχουν ανάγκη».

Τέλος τονίζουν ότι: «Σας περιμένουμε στην Κεντρική Πλατεία Ναυπάκτου την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016 από 8:30π.μ. έως 20:00μ.μ, με ένα κουτί γάλα εβαπορέ να γιορτάσουμε μαζί για τα παιδιά.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας ο Άγιος Βασίλης θα προσφέρει στους μικρούς μας φίλους και όχι μόνο μελομακάρονα προσφορά του Συλλόγου Αρτοποιών Ναυπάκτου.
Στις 18:00 μ.μ. ακριβώς, θα τοποθετήσουμε στην κορυφή ένα αστέρι και θα φωταγωγήσουμε το δέντρο.

Ελάτε να μαζέψουμε όσο περισσότερο γάλα μπορούμε, για να μεγαλώσουμε όσο περισσότερο γίνεται το «ΔΕΝΤΡΟ ΑΓΑΠΗΣ», στέλνοντας το δικό μας μήνυμα αγάπης και ανθρωπιάς τις γιορτινές αυτές ημέρες. Τις μέρες αυτές απαιτείται να είμαστε αλληλέγγυοι ως κοινωνία στα παιδιά!».