«Πρωτοβουλία ιδιαιτέρως σημαντική…» Ιωάννα Καρανδινάκη Πρ. Ένωσης Εργαζ. Καταναλωτών Ελλάδας

051

Η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας χαιρετίζει την πρωτοβουλία που ανέλαβε το περιοδικό Auto – Τρίτη σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ) και το Ινστιτούτο Διαρκούς Επιμόρφωσης Επιχειρήσεων Αυτοκινήτου (ΙΔΕΕΑ).

Η πρωτοβουλία αυτή, καθίσταται ιδιαιτέρως σημαντική, ειδικά, αυτή την περίοδο που όλοι οι καταναλωτές -και πόσο μάλλον ο ευπαθείς κοινωνικές ομάδες -βιώνουν πρωτόγνωρες οικονομικές συνθήκες και χιλιάδες συμπολίτες μας, δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν ούτε στις καθημερινές τους ανάγκες.

Πέρα από την οικονομική ελάφρυνση, η πρωτοβουλία αυτή, προσφέρει ασφάλεια στους οδηγούς, τις οικογένειές τους και στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο, ενώ παράλληλα, συμβάλλει στην προστασία του περιβάλλοντος, το οποίο επιβαρύνεται σε μεγάλο βαθμό από τους ρύπους των οχημάτων που δεν συντηρούνται σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Χαιρετίζουμε, επίσης, τις επιχειρήσεις που συμμετέχουν στη Συμμαχία Αλληλεγγύης και Κοινωνικής Ευθύνης και τις καλούμε να προβαίνουν σε πραγματικές εκπτώσεις, μειώνοντας ουσιαστικά τις τιμές αλλά ταυτόχρονα, διατηρώντας την ποιότητα και ασφάλεια των προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρουν.