ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ

Μέσα σε μία περίοδο οικονομικού και κοινωνικού αποκλεισμού, ερχόμαστε να επαναπροσδιορίσουμε με τη συμμετοχή σας τους σκοπούς και στόχους της σύστασης μας.

Τα δεδομένα μας σήμερα: οι μισθοί και οι συντάξεις κατακρεουργήθηκαν, η ανεργία αυξήθηκε δραματικά με τη νέα γενιά να αντιμετωπίζει προβλήματα κατάθλιψης, οι απολύσεις έγιναν ο φόβος και ο τρόμος κάθε εργαζόμενου, τα δάνεια κοκκίνισαν, οι φόροι αυξήθηκαν, ενώ οι τιμές παρέμειναν στις περισσότερες περιπτώσεις σταθερές με λίγους να απολαμβάνουν τα έως κάποτε δεδομένα αγαθά.

Την ίδια ώρα οι κυβερνήσεις άφαντες, με καμία απολύτως κοινωνική μέριμνα για τις ευπαθείς ομάδες, με καμία συμπόνια στο πρόσωπο των πολιτών αυτής της χώρας, με καμία ρεαλιστική μεταρρύθμιση, να συνεχίζουν το έργο τους….

Και εδώ έρχεται το δικό μας έργο, οι σκοποί και οι στόχοι της ίδρυσης μας. Εδώ καλούμαστε εμείς με την υπόσχεση που δώσαμε το 2009 να βρεθούμε στο πλευρό του καταναλωτή και κάθε πολίτη αυτής της χώρας ώστε να διεκδικήσει τα δικαιώματα του, αυτά που του στέρησαν, αυτά που του απέκρυψαν, αυτά που δικαιούται.

Είδες στο λογαριασμό του τηλεφώνου σου παράλογες χρεώσεις; Αγόρασες ποτέ ένα ελαττωματικό προϊόν και δεν σου το επισκεύασαν; Ζήτησες να υπαναχωρήσεις από μία τραπεζική σύμβαση και σου το αρνήθηκαν;

Πες μας τη δική σου ιστορία, το καταναλωτικό σου πρόβλημα, τη διαμάχη σου με ένα προμηθευτή, το αίτημα σου, και εμείς-με τη δική σου εντολή- θα σε βοηθήσουμε να το φέρεις εις πέρας.

Οι καταναλωτικές καμπάνιες του 2017 της Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών θα είναι πλέον δική σου απόφαση.

Επικοινώνησε μαζί μας:

  • Μέσω τηλεφώνου στο 210-8817730
  • Μέσω της ιστοσελίδας μας www.eeke.gr
  • Μέσω e-mail: info@eeke.gr
  • Μέσω του facebook: www.facebook.com/enosikatanaloton/

Για το νέο έτος η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας εύχεται υγεία και ευτυχία σε κάθε πολίτη αυτής της χώρας βάζοντας ως πρωταρχικό στόχο για το 2017 το τρίπτυχο του  καταναλωτή που συμμετέχει-ενημερώνεται –παρεμβαίνει!

Καλή χρονιά σε όλους!!