Ο Εμπορικός Σύλλογος συγχαίρει το Εργατικό Κέντρο για την λειτουργία Κοινωνικού Φροντιστηρίου

Η Διοίκηση του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Ι.Π. Μεσολογγίου εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη της Διοικήσεώς σας και ιδιαιτέρως στον Πρόεδρο, κ. Σπύρο Πλάκα, για την αξιέπαινη πρωτοβουλία σας να υλοποιήσετε σε συνεργασία με την Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας – Παράρτημα Μεσολογγίου, το πρώτο Κοινωνικό Φροντιστήριο της πόλης μας.

Η προσπάθεια που κάνετε για να προσφέρετε μαθησιακή υποστήριξη σε μαθητές που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα σας καθιστά, αναμφίβολα, πρωταγωνιστές στην αντιμετώπιση του φαινομένου υποβάθμισης της μόρφωσης των οικονομικά ασθενέστερων ομάδων του Μεσολογγίου. Δεδομένου ότι το φαινόμενο αυτό έχει προσλάβει ανησυχητικά μεγάλες διαστάσεις τα τελευταία χρόνια, το Κοινωνικό Φροντιστήριο δύναται να παράσχει ίσες εκπαιδευτικές ευκαιρίες σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, οι γονείς των οποίων αδυνατούν, στην παρούσα οικονομική συγκυρία, να καταβάλλουν δίδακτρα σε ιδιωτικά φροντιστήρια για την εκπαιδευτική τους ενίσχυση. Θα θέλαμε, κατ’ επέκταση, να συγχαρούμε και όλους τους καθηγητές που συνδράμουν αφιλοκερδώς σε αυτή την προσπάθεια, σε μια περίοδο που η οικονομική κρίση αναμφίβολα πλήττει και τους ίδιους.

Οφείλουμε να εξάρουμε την κοινωνική ευαισθησία που σας διακρίνει, διαβεβαιώνοντάς σας πως, στο πλαίσιο της άριστης συνεργασίας που διατηρεί ο Σύλλογός μας με το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο, θα συνεχίσουμε να είμαστε αρωγοί στο πλευρό σας, όχι μόνο ηθικά αλλά και υλικά, εφόσον το χρειαστείτε.

 

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ