Ναύπακτος: Πραγματοποίηση Θεατρικής Παράστασης

Το Ε.Κ.Ν.Δ. και η Ε.Ε.Κ.Ε. Παράρτημα Ναυπακτίας & Δωρίδας  σε συνεργασία με το θεατρικό εργαστήρι της Ειρήνης Ευαγγελάτου πραγματοποίησε με επιτυχία την Κυριακή 26 Απριλίου 2015 θεατρική παράσταση για την ενίσχυση των δομών αλληλεγγύης του Εργατικού Κέντρου (Κοινωνικό Φροντιστήριο και Κοινωνικό Παντοπωλείο).

Το πρώτο μέρος της θεατρικής  βραδιάς το τμήμα εφήβων παρουσίασε  την παράσταση μαύρου θεάτρου «ΣΚΟΥΠΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ …ΓΥΡΙΖΕΙ».

Το δεύτερο μέρος  το παιδικό τμήμα πλημύρισε τη σκηνή με χαμόγελα και ελπίδα για το μέλλον παρουσιάζοντας την παράσταση «Το Χωριό του Όλοι μαζί».

Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους όσοι μας τίμησαν με την παρουσία τους και στήριξαν με τον τρόπο αυτό τις δομές αλληλεγγύης.

Την κα. Ειρήνη Ευαγγελάτου, η οποία είχε τη συνολική ευθύνη της σκηνοθεσίας και της θεατρικής διδασκαλίας.

Την κα. Σοφία Σιδηροπούλου, η οποία είχε την ευθύνη της σκηνογραφίας και του φροντιστηρίου.

Τον κ. Δημήτρη Ιωάννου για την ηχητική και φωτιστική κάλυψη.

Τον κ.  Σωκράτη Μαντζουράνη συγγραφέα του  παραμυθιού που μας τίμησε με την παρουσία του.

 Όλους τους χορηγούς οι οποίοι βοήθησαν σημαντικά στη δυνατότητα να γίνει πραγματικότητα αυτή η βραδιά.

Επίσης ευχαριστούμε τα παιδιά, τόσο το τμήμα εφήβων όσο και το παιδικό τμήμα, που με την δική τους παιδική ανιδιοτέλεια και αγνή οπτική ματιά στα γεγονότα υπενθυμίζουν σε εμάς τις αξίες που πρέπει να διακατέχουν την κοινωνία μας,

Το ΕΚΝΔ και η Ε.Ε.Κ.Ε. στηρίζουν  έμπρακτα τις δράσεις πολιτισμού, ειδικά όταν αυτές υλοποιούνται από τη νέα γενιά, συμβάλλοντας έτσι στη διαμόρφωση ελεύθερα σκεπτόμενων ανθρώπων.

[cycloneslider id=”nafpaktos-pragmatopiisi-theatrikis-parastasis-2″]