Ναύπακτος: Μετά την πατάτα, το αλεύρι

050

To Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ναυπακτίας και Δωρίδας μετά την επιτυχή παράδοση 80 τόνων πατάτας προχωρά τώρα στην διάθεση αλευριού χωρίς μεσάζοντες. Η ανακοίνωση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ναυπακτίας και Δωρίδας αναφέρει:

“Το Ε.Κ.Ν.Δ. και η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας-Παράρτημα Ναυπακτίας & Δωρίδας ολοκλήρωσαν με επιτυχία τη διαδικασία παραγγελίας, παραλαβής και διάθεσης 80 τόνων πατάτας στους συμπολίτες μας.

Η θερμή αποδοχή και στήριξη της πρωτοβουλίας αυτής, μας προέτρεψε να λάβουμε νέα πρωτοβουλία, αυτή τη φορά για τη διοργάνωση ενός μόνιμου μηχανισμού διάθεσης τροφίμων χωρίς μεσάζοντες, με τη στήριξη του Δήμου Ναυπακτίας, το Κοινωνικό Παζάρι.

Η νέα πρωτοβουλία αφορά στην προμήθεια αλευριού για όλες τις χρήσεις από την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Κιλκίς. Το συγκεκριμένο προϊόν έχει ελεγχθεί ποιοτικά από αναγνωρισμένα εργαστήρια. Η τιμή διάθεσης είναι 0,56 € / κιλό, ενώ διατίθεται σε συσκευασίες του 1 κιλού(10 πακέτα), των 5 κιλών και των 50 κιλών.

Οι συμπολίτες μας που επιθυμούν να παραγγείλουν αλεύρι, μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία του Ε.Κ.Ν.Δ. (Αποκαύκου 16, τηλ. 26340.29614), ώρες 9.00 το πρωί με 13:00 το μεσημέρι και από 6:00 έως 8:00 το απόγευμα  από την Τρίτη 20/3/2012 μέχρι τη συμπλήρωση του φορτηγού.

Εφόσον συγκεντρωθεί ικανή ποσότητα αλευριού θα δοθεί η σχετική παραγγελία στην ΕΑΣ Κιλκίς.

Επίσης, καλούμε τους συμπολίτες μας, που επιθυμούν να στηρίξουν εθελοντικά την πρωτοβουλία αυτή, να το δηλώσουν στο Ε.Κ.Ν.Δ.

Το Ε.Κ.Ν.Δ. συνεχίζει δυναμικά με πρωτοβουλίες ανακούφισης και αλληλεγγύης προς όφελος των εργαζομένων, των ανέργων, των συνταξιούχων και όλων των συμπολιτών μας.”