Μαζική έκφραση αλληλεγγύης στη Ναύπακτο στο «δέντρο από γάλα»

«Συγκινητική» χαρακτήρισαν την ανταπόκριση του κόσμου στη δημιουργία του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου από κουτιά γάλακτος, οι διοργανωτές.

Υπενθυμίζεται ότι ήταν μία πρωτοβουλία από το Εργατικό Κέντρο Ναυπακτίας & Δωρίδας, τον Εμπορικό Σύλλογο Ναυπάκτου και το Παράρτημα της Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας, που πραγματοποιήθηκε στις 23 Δεκεμβρίου στην Κεντρική Πλατεία.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση απολογισμού της δραστηριότητας αυτής:«Η πρωτοβουλία διοργανώθηκε για 3η συνεχόμενη χρονιά και ξεπέρασε κάθε προσδοκία σε ό,τι αφορά τη συμμετοχή, αφού συγκεντρώθηκαν συνολικά 1505 κουτιά γάλα.

Η μεγάλη προσέλευση του κόσμου αποδεικνύει ότι η ανθρώπινη αλληλεγγύη πάντα υπάρχει και εκδηλώνεται απλόχερα, ειδικά όταν πρόκειται για παιδιά.
Στη δημιουργία του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου συνέβαλαν με το δικό τους κουτί γάλα ο Δήμαρχος Ναυπακτίας κ. Λουκόπουλος Παναγιώτης, ο πρώην Δήμαρχος κ. Μπουλές Ιωάννης, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών κ. Δαβανέλλος Θέμης και ο πρόεδρος της Τ.Ο. της Ν.Δ. κ. Τσερπέλης Νικόλαος, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά.

Φέτος, το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο, φωτίστηκε στις 23/12 στις 18:00 ακριβώς, στέλνοντας ένα φωτεινό μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας στην ταλαιπωρημένη κοινωνία μας.
Ευχαριστούμε ολόψυχα τους πολίτες και τις επιχειρήσεις που βοήθησαν στην πρωτοβουλία αυτή.
Ευχόμαστε σε όλο τον κόσμο και ιδιαίτερα στα παιδιά Χρόνια Πολλά, Καλές Γιορτές με Υγεία, Πίστη & Αισιοδοξία!».