Καλάθι στην αλληλεγγύη

0103

Το Ε.Κ.Ν.Δ. και η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας – Παράρτημα Ναυπακτίας & Δωρίδας διοργανώνουν το 2ο Τουρνουά Μπάσκετ την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013 στις 11 το πρωί στο Κλειστό Παπαχαραλάμπειο Στάδιο της Ναυπάκτου, για την ενίσχυση άνεργων οικογενειών.

Το 2ο Τουρνουά Μπάσκετ διοργανώνεται με την πολύτιμη συμμετοχή των μαθητών 1ου Γυμνασίου Ναυπάκτου , 2ου Γυμνασίου Ναυπάκτου, 3ου Γυμνασίου Ναυπάκτου & Γυμνασίου Αντιρρίου.

Την έναρξη του 2ου Τουρνουά Μπάσκετ θα κάνει ο αγαπητός σε όλους και 82 φορές διεθνής μπασκετμπολίστας με την Εθνική Ομάδα Ανδρών Κώστας Πετρόπουλος ή αλλιώς «Νουρέγιεφ» του Ελληνικού Μπάσκετ.

Ε.Κ.Ν.Δ. – Παράρτημα Ε.Ε.Κ.Ε. αναφέρουν: Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να παρακολουθήσουν τον αγώνα οπου αντί εισιτηρίου μπορουν να φέρουν σε ένδειξη συμπαράστασης προς τις άνεργες οικογένειες τρόφιμα πρώτης ανάγκης (γάλα, ζυμαρικά, όσπρια, ζάχαρη, αλεύρι, απορρυπαντικά, κλπ).

Για το σκοπό αυτό θα πραγματοποιείται συλλογή τροφίμων από την
1 Δεκεμβρίου 2013 μέχρι 7 Δεκεμβρίου 2013 και ώρες 8:30 – 13.30
στo Εργατοϋπαλληλικo Κέντρο Ναυπακτίας & Δωρίδας, Αποκαύκου 16, Ναύπακτοs
Δημαρχείο Ευπαλίου, Γυναικείος Συνεταιρισμός (πλατεία Λιμανιού)

Το Ε.Κ.Ν.Δ. και η Ε.Ε.Κ.Ε. συνεχίζουν τις πρωτοβουλίες κοινωνικής αλληλεγγύης και έμπρακτης υποστήριξης των συνανθρώπων μας που αντιμετωπίζουν πρόβλημα.