Οι εγγραφές για το Κοινωνικό Φροντιστήριο Ναυπάκτου ξεκίνησαν

Το Ε.Κ.Ν.Δ. και η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας-Παράρτημα Ναυπακτίας & Δωρίδας ανακοινώνουν ότι ξεκίνησαν οι εγγραφές του Κοινωνικού Φροντιστηρίου για το σχολικό έτος 2017-2018 παρέχοντας δωρεάν ενισχυτική διδασκαλία σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου οικογενειών που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες.

Στο πλαίσιο αυτό καλούμε όσους εκπαιδευτικούς ή φοιτητές επιθυμούν να προσφέρουν εθελοντικά εκπαιδευτικό ή/και υποστηρικτικό έργο στις Δομές του Ε.Κ.Ν.Δ. να το δηλώσουν στη γραμματεία του Ε.Κ.Ν.Δ. τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 9.00 – 13.00.

Επίσης, καλούμε τους γονείς, οι οποίοι επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή για τα παιδιά τους στο Κοινωνικό Φροντιστήριο, να έρθουν σε επαφή με τη γραμματεία του Ε.Κ.Ν.Δ., προκειμένου να λάβουν πληροφορίες για τις προϋποθέσεις συμμετοχής μέχρι 22/9/2017.

Τέλος, σε συνέχεια της ανακοίνωσης των βάσεων εισαγωγής σε ΑΕΙ και ΤΕΙ, θέλουμε να συγχαρούμε τους μαθητές της Γ΄ Λυκείου από τον 5ο κύκλο του Κοινωνικού Φροντιστηρίου (σχολικό έτος 2016-2017) που πέτυχαν την εισαγωγή τους σε σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και να τους ευχηθούμε καλές σπουδές.

Η επιτυχία αυτή οφείλεται πρωτίστως στην σκληρή δουλειά των παιδιών και βεβαίως, στους εθελοντές καθηγητές του Κοινωνικού Φροντιστηρίου χωρίς την υποστήριξη των οποίων δεν θα ήταν εφικτό το αποτέλεσμα αυτό.

Ευχόμαστε καλή πρόοδο σε όλα τα παιδιά!

Το Ε.Κ.Ν.Δ. και η Ε.Ε.Κ.Ε. στέκονται αρωγοί στη μαθητική νεολαία, με έμπρακτες δράσεις υποστήριξης σε αυτά και στις οικογένειες τους.