Καθυστέρηση αμαξοστοιχίας

Σε περίπτωση καθυστέρησης της αμαξοστοιχίας, κατά την αναχώρηση από τον αρχικό σταθμό αφετηρίας του δρομολογίου της, δικαιούστε:

  • ονομαστικό κουπόνι, αξίας ίσης με το 25% της αξίας του αρχικού εισιτηρίου σας, αν η συνολική καθυστέρηση της αμαξοστοιχίας είναι έως 90 λεπτά,
  • ονομαστικό κουπόνι, αξίας ίσης με το 50% της αξίας του αρχικού εισιτηρίου σας, αν η συνολική καθυστέρηση της αμαξοστοιχίας, είναι 2 ώρες,
  • ονομαστικό κουπόνι, αξίας ίσης με τη συνολική αξία του αρχικού σας εισιτηρίου, ή επιστροφή χρημάτων, εφόσον απευθυνθείτε στο σημείο πώλησης από το οποίο παραλάβατε το εισιτήριό σας, αν η συνολική καθυστέρηση της αμαξοστοιχίας, είναι άνω των 3 ωρών.
  • να εξαργυρώσετε το εισιτήριό σας, στην αφετηρία του ταξιδιού, αν η καθυστέρηση ξεπερνά τη 1 ώρα, υπό την προϋπόθεση ότι το έχετε εκδώσει από εκείνο το σημείο.

ΠΡΟΣΟΧΗ!

  • Το ονομαστικό κουπόνι αποζημίωσης, ισχύει για ένα χρόνο και για ένα μόνο ταξίδι. Ο επιβάτης του αρχικού τίτλου μεταφοράς, θα πρέπει να είναι ο ίδιος με τον κάτοχο του ονομαστικού κουπονιού. Η ταυτοποίηση γίνεται με επίδειξη ταυτότητας ή άλλου νομιμοποιητικού εγγράφου.
  • Οι επιστροφές αντιτίμου εισιτηρίων, που γίνονται από σημεία πώλησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. πρέπει πάντοτε να αντιστοιχούν στο σημείο πώλησης που εξέδωσε τον αρχικό τίτλο. Εφόσον επιλέξετε να απευθυνθείτε σε άλλο σημείο πώλησης, εκτός εκείνου από το οποίο αγοράσατε τον τίτλο μεταφοράς σας, τότε αντί μετρητών παραλαμβάνετε ονομαστικό κουπόνι, διάρκειας ισχύος ενός έτους και για ένα ταξίδι.

ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΤΙ:

Στις περιπτώσεις που έχετε κράτηση θέσης για αναμεταβίβαση, από αρτηριακές αμαξοστοιχίες, σε τοπικές αμαξοστοιχίες, δεν προβλέπεται αυστηρή δρομολογιακή ανταπόκριση. Κατά συνέπεια, αν η καθυστέρηση μιας εκ των δύο αμαξοστοιχιών,  έχει ως συνέπεια τη μη δυνατότητα συνέχισης του ταξιδίου σας μέχρι τον τελικό προορισμό σας, τότε δικαιούστε:

  • να προωθηθείτε με επόμενη αμαξοστοιχία, εντός της ημέρας, χωρίς περαιτέρω επιβάρυνση, στον προορισμό σας. Δε δικαιούστε επιστροφή του αντιτίμου του εισιτηρίου σας.