Επιτυχημένη η ημερίδα για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά στο Εργατικό Κέντρο Λακωνίας

Με επιτυχία στέφθηκε η ημερίδα του Εργατικού Κέντρου Λακωνίας και του Τοπικού Παραρτήματος Λακωνίας της Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας για τα Υπερχρεωμένα Νοικοκυριά.

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λακωνίας και το Τοπικό Παράρτημα Λακωνίας της Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας πραγματοποίησαν ημερίδα, το Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015 στο Εργατικό Κέντρο Λακωνίας με θέμα:

«Η άμυνα νοικοκυριών, ελεύθερων επαγγελματιών και μικρεμπόρων απέναντι στους πλειστηριασμούς ακινήτων για τραπεζικά δάνεια και οφειλές στο Δημόσιο και τα Ασφαλιστικά Ταμεία (δυνατότητες ρύθμισης και διαγραφής χρεών)».

Στην ημερίδα παρουσιάστηκαν, οι δυνατότητες που δίνει στους οφειλέτες ο νόμος 3869/10 «Ρύθμιση Οφειλών Υπερχρεωμένων Φυσικών Προσώπων και άλλες διατάξεις», όπως ισχύει, δόθηκαν από την Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας στατιστικά στοιχεία από την διαχείριση σχετικών υποθέσεων, αναφέρθηκε πώς και σε ποιες περιπτώσεις προστατεύονται οι τραπεζικές καταθέσεις και πραγματοποιήθηκε εκτενής αναφορά στη διάσωση της κύριας κατοικίας από τους πλειστηριασμούς.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συμμετέχοντες για την παρουσία τους και καλούμε τους καταναλωτές – χαμηλόμισθους, άνεργους, συνταξιούχους, νοικοκυρές, φοιτητές- που αντιμετωπίζουν οποιοδήποτε καταναλωτικό θέμα, να απευθύνονται στο Τοπικό Παράρτημα Λακωνίας της Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας (Αγ. Νίκωνος 124, Σπάρτη, τηλ. 27310.28539) κατά τις ημέρες Δευτέρα , Τετάρτη και Παρασκευή  και ώρες 19:00 έως 21:00 προκειμένου να λαμβάνουν πληροφορίες και να επιλύουν καθημερινά καταναλωτικά προβλήματα.