Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας: «Οι εκπτώσεις ξεκινούν…Τα μάτια μας δεκατέσσερα»

«Στις 11 Ιουλίου ξεκινούν οι καλοκαιρινές εκπτώσεις, οι οποίες θα διαρκέσουν μέχρι τις 31 Αυγούστου 2016», μας υπενθυμίζει η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας.

Φυσικά δεν παραλείπει να δώσει καιτ ις σχετικές οδηγίες και συγκεκριμένα επισημαίνει ότι: «Όπως κάθε φορά τονίζουμε, οι καταναλωτές θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την περίοδο αυτή, έτσι ώστε να ψωνίζουμε με πραγματικές εκπτώσεις και για προϊόντα ίδιας ποσότητας και ποιότητας.

Δεν είναι λίγες φορές που κατά την περίοδο των εκπτώσεων προσφέρονται (ευτυχώς από μειοψηφία των εμπόρων) προϊόντα υποβαθμισμένης ποιότητας σε σχέση με αυτά που υπήρχαν προ των εκπτώσεων.

Πολλές επίσης είναι οι καταγγελίες ότι σε προϊόντα όπως αντηλιακά,  κρέμες αλλά και σε άλλα προϊόντα σε υγρή μορφή που δίνονται σε προσφορές ή στις εκπτώσεις, είναι σε μικρότερη συσκευασία από αυτή που δίνονται προ και μετά τις προσφορές και τις εκπτώσεις.

Τα μάτια μας δεκατέσσερα λοιπόν, οι καταναλωτές, γιατί οι επιτήδειοι πάντα υπάρχουν για να μας παραπλανήσουν».

Eπίσης η ΕΕΚΕ δεν ξεχνά και το θέμα της υπεράσπισης της αργίας της Κυριακής, αφού τονίζει: «Καλούμε τέλος τους καταναλωτές να αντιδράσουν μαζί με τους εργαζόμενους στο εμπόριο, στο άνοιγμα των καταστημάτων την Κυριακή 17 Ιουλίου 2016.

Ποτέ και κανένας στα μαγαζιά την Κυριακή! Χρόνο έχουμε, τα χρήματα μας λείπουν! Οι εκπτώσεις ξεκινούν…Τα μάτια μας δεκατέσσερα!».