Δωρεάν ψυχολογική – συμβουλευτική υποστήριξη από την ΕΕΚΕ στα Χανιά

0137a

Το Τοπικό Παράρτημα Χανίων της Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας, έρχεται σε επαφή καθημερινά με καταναλωτές – μέλη οι οποίοι πλήττονται από την υπερχρέωση και αντιμετωπίζουν προβλήματα στα οποία δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν.

Για το λόγο αυτό, το Τοπικό Παράρτημα Χανίων της ΕΕΚΕ έλαβε την απόφαση και εγκαινίασε την Πεμπτη 30/10/2014 την  δωρεάν ψυχολογική – συμβουλευτική υποστήριξη στα μέλη που αντιμετωπίζουν προβλήματα υπερχρέωσης, με τη συνεργασία εθελοντών ψυχολόγων, ψυχιάτρων, κοινωνικών λειτουργών.

Στόχος είναι -εκτός από την υποστήριξη των μελών για τη ρύθμιση των οφειλών τους- η ψυχολογική υποστήριξη ώστε να διαχειριστούν με τη βοήθεια ειδικών επιστημόνων τις οικονομικές δυσκολίες που βιώνουν.

Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις εγγραφής οι καταναλωτές μπορούν είτε να επισκεφθούν τα γραφεία του Τοπικού Παραρτήματος Χανίων καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή εκτός ΤΕΤΑΡΤΗΣ ώρες 10.30 – 13.00 και Δευτέρα έως Παρασκευή ώρες 18.30 – 21.00 ή στη: Δ/νση: ΜΑΡΚΟΥ ΜΠΟΤΣΑΡΗ 68, 731 00 ΧΑΝΙΑ