Χρυσό βραβείο στην εφαρμογή Traveler Rights GR της ΓΣΕΕ από τους καταναλωτές

Οι πρωτοπόρες υπηρεσίες που προσέφερε αυτό το καλοκαίρι μέσω της εφαρμογής TravelerRights TravelerRights GR App, για κινητά τηλέφωνα η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας της ΓΣΕΕ απέσπασαν το πρώτο βραβείο στην άμεση και δωρεάν εξυπηρέτηση.

Η συγκεκριμένη εφαρμογή έλαβε το χρυσό (gold) βραβείο στην κατηγορία Mobile Εφαρμογές για Λιανεμπόριο και Καταναλωτές, στα Mobile Excellence Awards 2018, που διοργανώθηκαν για τέταρτη συνεχή χρονιά από την BoussiasCommunications.

Με την νέα αυτή καινοτόμα εφαρμογή της Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας οι καταναλωτές έχουν την δυνατότητα με ένα κλικ στο κινητό τους να ενημερωθούν για τα δικαιώματά τους αλλά και για ένα πλέγμα δωρεάν πληροφοριών για την άμεση εξυπηρέτησή τους.

Η εφαρμογή Traveler Rights Gr, ανά πάσα στιγμή προσφέρει ενημέρωση στον ταξιδιώτη μέσω της κινητής τηλεφωνικής του συσκευής για τα δικαιώματά του στις αγορές, τα ακτοπλοϊκά ταξίδια, τα αεροπορικά ταξίδια, τα ταξιδιωτικά έγγραφα, τα τέλη περιήγησης, τη διαμονή του σε ξενοδοχεία, το συνάλλαγμα και πολλά ακόμα.

Επιπρόσθετα, ο χρήστης μπορεί να υποβάλει άμεσα τα ερωτήματά του ή ακόμη και τις καταγγελίες του μέσω συγκεκριμένης λειτουργίας σε περίπτωση που αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα καταναλωτικής φύσεως, μέσω μηνύματος Έκτακτης Ανάγκης με GPS Tracking (SOS message).

Εξάλλου, λειτουργεί και τηλεφωνικός κατάλογος τουριστικών υπηρεσιών (Αεροδρόμια, Λιμάνια, Τουριστική Αστυνομία, Πρεσβείες κ.α.) που έχει ενσωματωθεί στην εφαρμογή με όλα τα στοιχεία επικοινωνίας (τηλέφωνα, διευθύνσεις, e-mail, url).

Η εφαρμογή καλύπτει κάθε ταξιδιώτη που φτάνει στην χώρα μας καθώς είναι διαθέσιμη σε δύο γλώσσες (Ελληνικά & Αγγλικά) και σχεδιασμένη για συσκευές ANDROID και iOS.

Το χρυσό βραβείο παρέλαβε η Πρόεδρος της Ε.Ε.Κ.Ε. κα Ιωάννα Καρανδινάκη η οποία μεταξύ άλλων ανέφερε πως η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας προχωράει δυναμικά μπροστά με σύγχρονα μέσα και επίκαιρη σκέψη.

Σύμφωνα με την κ. Καρανδινάκη στρατηγική επιλογή της Ένωσης είναι η συνέχιση τέτοιου είδους καινοτομιών και σε άλλους καταναλωτικούς τομείς, θεωρώντας ότι αυτές οι πρωτοβουλίες θα δώσουν το στίγμα της επόμενης ημέρας για το καταναλωτικό κίνημα.