Χωρίς νυχτερινό ρεύμα η Ρόδος

066

Στην αναμονή βρίσκονται ακόμα οι καταναλωτές της Ρόδου για το νυχτερινό ρεύμα, το οποίο έπαψε να ισχύει εδώ και πολύ καιρό με αποτέλεσμα να υπάρχουν έντονες διαμαρτυρίες και παράπονα.

Όπως είναι γνωστό το πρόβλημα οφείλεται σε βλάβη και θα πρέπει να γίνει αντικατάσταση των εξαρτημάτων που απαιτούνται για να επανέλθει η υπηρεσία σε λειτουργία.

Όμως η εκκρεμότητα υπάρχει εδώ και καιρό και καμία πρόοδος δε διαφαίνεται ενώ από την άλλη οι πολίτες που δικαιούνται νυχτερινό ρεύμα αναγκάζονται αν και αδυνατούν να πληρώνουν περισσότερα χρήματα στους λογαριασμούς.

Για το θέμα παρενέβη χτες και η ένωση εργαζομένων καταναλωτών Ρόδου, η οποία ζητά από τη ΔΕΗ να επαναφέρει το νυχτερινό τιμολόγιο και φυσικά να επιστραφούν τα χρήματα στους δικαιούχους τους.

Συγκεκριμένα σε ανακοίνωσή της αναφέρονται τα εξής:

«Η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ρόδου, που δημιουργήθηκε στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του Εργατικού Κέντρου Ρόδου, καταγγέλλει τη ΔΕΗ για τη μη λειτουργία του νυχτερινού τιμολογίου του ηλεκτρικού ρεύματος στη Ρόδο.

Η Διοίκηση της Ένωσης εκφράζει τη διαμαρτυρία της για το γεγονός αυτό, που επιβαρύνει τους καταναλωτές, σε μια εποχή που τα τιμολόγια της ΔΕΗ έχουν ανεβεί στα ύψη, με τα χαράτσια που επιβάλλονται μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ σε συνδυασμό και με τις μεγάλες περικοπές των εισοδημάτων τους,

Ζητούμε, Να αποκατασταθεί άμεσα η λειτουργία του νυχτερινού τιμολογίου από τη ΔΕΗ και να επιστραφούν στους καταναλωτές τα πάγια που έχουν καταβάλλει στο διάστημα που αυτή η υπηρεσία δεν λειτουργεί.»