Ανακούφιση σε ζευγάρι δανειοληπτών, με δικαστική απόφαση

0145

Το ζευγάρι έχει λάβει τρία δάνεια από δύο τράπεζες και η συνολική οφειλή του ανέρχεται στο ποσό των 121.462 ευρώ

Μία ακόμα προσωρινή απόφαση- βάλσαμο για ζευγάρι δανειοληπτών που αδυνατούσε ν’ αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις του, εξέδωσε το Ειρηνοδικείο Χανίων, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το τοπικό παράρτημα της Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών.

Το ζευγάρι, που έχει υπαχθεί στο νόμο Κατσέλη, όχι μόνο διατηρεί ακέραια την περιουσία του μέχρι την οριστική συζήτηση της υπόθεσης, αλλά και συνεχίζει ν’ αποπληρώνει τις οφειλές του με μηνιαία δόση από 100 έως 125 ευρώ, έχοντας μάλιστα το περιθώριο να μην καταβάλει τις δόσεις των μηνών που περιλαμβάνουν το Πάσχα και τα Χριστούγεννα.

Σημειώνεται ότι το ζευγάρι έχει λάβει τρία δάνεια από δύο τράπεζες και η συνολική οφειλή του ανέρχεται στο ποσό των 121.462 ευρώ. Το ζευγάρι πριν την αίσια εξέλιξη της υπόθεσής του απευθύνθηκε στο παράρτημα Χανίων της Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας, του οποίου και της συνδρομής έτυχε. Το τοπικό παράρτημα καλεί τους καταναλωτές που αντιμετωπίζουν προβλήματα στην εξυπηρέτηση των δανείων τους, να επικοινωνούν με τα γραφεία του στο τηλέφωνο 2821086245.