4ο Κοινωνικό Παζάρι στη Ναύπακτο

083

Το Ε.Κ.Ν.Δ. και η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας-Παράρτημα Ναυπακτίας & Δωρίδας μετά τη μεγάλη ανταπόκριση εκατοντάδων συμπολιτών συνεχίζουν τη δράση του Κοινωνικού Παζαριού, διοργανώνουν σε συνεργασία με το Δήμο Δωρίδας το 4ο Κοινωνικό Παζάρι.

Το 4ο Κοινωνικό Παζάρι θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 18 & Παρασκευή 19 Απριλίου 2013 στο Εργατικό Κέντρο Ναυπακτίας & Δωρίδας και ώρες 8:00 έως 13:30 και 17:00 έως 20:30.Τα προϊόντα που θα διατεθούν είναι: Ρύζι, Τυριά, Ζυμαρικά, Μέλι, Λεμόνια, κρασιά, γλυκά κλπ. Επίσης, κατά τη διάρκεια του 4ου Κοινωνικού Παζαριού θα πραγματοποιηθεί συλλογή χρησιμοποιημένου λαδιού (τηγανέλαια κλπ), το οποίο θα δοθεί για ανακύκλωση. Το Ε.Κ.Ν.Δ. θα παραδώσει την ποσότητα αυτή στην εταιρεία ανακύκλωσης για επεξεργασία.

Παράλληλα Το Ε.Κ.Ν.Δ. και η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας – Παράρτημα Ναυπακτίας & Δωρίδας σε συνεργασία με το Δήμο Δωρίδας ολοκλήρωσαν με επιτυχία μέσα σε άσχημες καιρικές συνθήκες την παράδοση αλευριού από τους Μύλους ΚΟΥΤΣΙΑΡΗ Ε.Ε., το οποίο παράγεται από 100% ελληνικά σιτηρά και οσπρίων (φασόλια, ρεβίθια, φακές) από τους παραγωγούς της Ζωοδόχου Πηγής Φαρσάλων σε 512 οικογένειες. Η διανομή έγινε στο πλαίσιο της διάθεσης προϊόντων «Χωρίς Μεσάζοντες» ενώ η διατεθείσα ποσότητα ανήλθε για το αλεύρι 17.860 κιλά και 2.350 κιλά όσπρια.Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι Παραγωγοί προσέφεραν δωρεάν 100 κιλά αλεύρι και 100 κιλά όσπρια σε οικογένειες ανέργων συμπολιτών μας. Επίσης, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας συλλογής μεταχειρισμένων ελαίων, συγκεντρώθηκαν 80 lit λάδι.