Κοινωνικό Παζάρι

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στις 18 & 19 Μαΐου 2012, το Κοινωνικό Παζάρι που διοργανώθηκε από το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ναυπακτίας & Δωρίδας, το τοπικό Παράρτημα της Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας (Ε.Ε.Κ.Ε.) και το Δήμο Δωρίδας και στο οποίο συμμετείχαν  τοπικοί παραγωγοί μας.

Το Κοινωνικό αυτό Παζάρι ήταν μια ακόμα απάντηση ενάντια στην ακρίβεια και την κερδοσκοπία η οποία μπορεί να έρθει ως αποτέλεσμα προσπαθειών που μπορούν να αναπτύξουν οι οργανωμένες πρωτοβουλίες πολιτών μέσα από τους συλλογικούς φορείς.

Στο διήμερο αυτό Παζάρι στο οποίο συμμετείχαν με τα αγνά προϊόντα τους στις καλύτερες τιμές (χωρίς μεσάζοντες), τοπικοί αγρότες και κτηνοτρόφοι, προμηθεύτηκαν προϊόντα και ωφελήθηκαν πάνω από 500 συντοπίτες μας, η οποία με την προσέλευση και την ανταπόκρισή τους, δυνάμωσαν ακόμα περισσότερο τις κοινές μας προσπάθειες.

Είμαστε αποφασισμένοι :

  • Να στηρίξουμε ακόμα περισσότερο τους τοπικούς μας παραγωγούς, επιχειρήσεις και τα τοπικά μας προϊόντα. Για το λόγο αυτό, καλούμε τους παραγωγούς αλλά και τους τοπικούς φορείς να ενώσουν μαζί μας τις δυνάμεις τους σε μια μάχη ενάντια στην ακρίβεια.
  • Να συνεχίσουμε καθημερινά τις προσπάθειές μας για την ανάπτυξη ενός μαζικού, συλλογικού Καταναλωτικού Κινήματος.
  • Να διοργανώσουμε στο άμεσο μέλλον, ένα ακόμα μεγαλύτερο Κοινωνικό Παζάρι, με τη συμμετοχή περισσότερων παραγωγών και επαγγελματιών.

Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους ιδιοκτήτες των ξενοδοχείων «SOZOS INN HOTEL» στη Βόνιτσα, «ΘΕΡΜΙΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ HOTEL» στο Θέρμο και «ΑΜΒΡΑΚΙΑ HOTEL» στην Αμφιλοχία για την συμβολή τους στην προσπάθειά μας μέσα από προσφορές για δωρεάν παροχή των υπηρεσιών τους, που έκαναν στη διάρκεια  του διήμερου Κοινωνικού Παζαριού, καθώς και τα Μ.Μ.Ε., έντυπα και ηλεκτρονικά, που μετέδωσαν την πληροφορία και την ενημέρωση προς τους καταναλωτές.